Laddar Evenemang

Spännande hotellvisning – Liseberg Grand Curiosa Hotell

Tid: Måndagen den 11 mars 2024, kl. 11.00.

Plats: Herman Lindholms torg 1, Göteborg. Närmaste hållplats är Liseberg Södra, men det är även promenadavstånd från Korsvägen.

Det är kanske inte så ofta vi bokar och sover på hotell i närområdet, så ta nu chansen att bli barn på nytt och uppleva och besöka ett helt nybyggt väldigt annorlunda hotell. Kanske blir vi inspirerade att boka en övernattning med nära och kära?

Liseberg Grand Curiosa Hotell är en unik och fantasifull byggnad som är en del av Lisebergs jubileumsprojekt. Här sätts äventyr och upptäckande i fokus, där t.o.m. vuxna kan få tillbaka barnasinnet genom att ta rutschkanan mellan våningarna istället för trappan. När vi kommer in i lobbyn så ser vi märkvärdigheter från golv till tak och man märker genast att man går in i en annan värld. Under visningen berättar guiden mer om hotellets koncept och om hur byggnationen var planerad och genomförd. Vi kommer bl.a. att besöka hotellrum och även åka personalhissen upp till 8:e våningen och få chans att se den stora takterassen. Om konferensdelen inte är fullbokad får vi även möjlighet att kika in där.

Efter visningen blir det lunchservering (175 kr), som ingår i guidekonceptet. Lunchen får vi förstås betala själva, medan visningen (75 kr) betalas av vår förening.

Kostnad: 175 kr.

Anmälan: Senast den 1 mars till Ulrika Axelsson ulrikaaxelsson@gmail.com alt. 070-577 56 77 eller till Barbro Björkby barbro.bjorkby@hotmail.com alt. 070-337 85 50. OBS max 20 deltagare.

Till toppen