Laddar Evenemang

Provning på House of Taste i Wadköping

Tid: Måndagen den 31 oktober 2022 kl. 17.30 – ca. 20.30

Plats: House of Taste Wadköping, Bertil Waldensgata 6, Örebro.

Vill ni veta mer om olivolja och balsamvinäger? En smakupplevelse utöver det vanliga!

Under tiden som vi smakar oss igenom världens finaste olivoljor samt balsamvinäger från världens äldsta producent får vi ta del av dessa två produkters ursprung, produktion, hantering och användning under ca 1,5 timme.

Därefter smakar vi på en rejäl buffé med ost & chark, sallader och bröd m.m. Till detta får vi ett glas vin. Vi avslutar med kaffe/the. 

När vi är mätta och belåtna avrundar vi med shopping i butiken till 20% rabatt på hela utbudet. Tänk på att det snart är jul.

PFF firar 80-årsjubileum sen det startades upp 1940

P.g.a. pandemin har vi inte kunnat genomföra det som planerats att ske under 2020 och 2021 så det har beslutats att de pengar vi fått extra får utnyttjas nu under hösten 2022 i stället.

Kostnad: Priset kommer att subventioneras med bidraget från PFF. Ni som kommer att deltaga får ett mail med exakt summa beroende på antalet anmälningar men max 260:- per person. Detta innebär att endast medlemmar i PFF är välkomna.

Anmälan: Senast 26 oktober till agneta.emanuelson@telia.com eller 070-697 42 25. Då lokalen inte är speciellt stor har man maximerat antalet deltagare till 12 personer, så nu gäller det först till kvarn.

 

Till toppen