Rekryteringsannons från en av våra sponsorer – Upool

 

Hej,

Mitt namn är Jonas Linderoth och jag är VD på Upool Apoteksbemanning. Vi är Sveriges ledande bemanningsföretag med specialisering på läkemedelsdistribution och farmaceutisk rådgivning. Med lång erfarenhet och unik kunskap om branschen rekryterar och förmedlar vi personal till hela apoteksmarknaden.

Upool grundades 2008 av Ulrika Karlsson. Ulrika ansvarade före den svenska apoteksregleringen för det statliga Apotekets interna bemanningspool.

Vi skulle gärna presentera vårt upplägg hur det ter sig att arbeta på apotek hos oss. Arbeta lagom mycket, på dina villkor tillsammans med ett glatt gäng som befinner sig i samma tid i livet. Vi söker allt från timanställda som vill arbeta strödagar till dig som vill ha en heltidssysselsättning på en spännande plats i Sverige.

Vi har erfarenhet från personer som har varit i din situation som snart skall gå eller redan har gått i pension. Har du redan börjat ta ut pension och har funderingar hur det blir med skatt ifall du börjar tjäna pengar igen? Vi hjälper dig gärna med dessa frågor och har lösningar på hur du ska göra. Vi bistår därför gärna hur du hittar en anställning och arbetsform som passar dig och din situation.

Lämna din intresseanmälan på vår hemsida så kontaktar vi dig! www.upool.se/dinavillkor. Eller kontakta Stina Danielsson, rekryteringsansvarig på telefon 072-200 12 58 eller via mail stina.danielsson@upool.se.

Välkommen till oss,

Jonas Linderoth
Upool Apoteksbemanning

Annonsen i PDF-format för nedladdning. Klicka här!